27.2 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

Cu cât există gunoi mai mult, cu atât există autostradă mai puțină? Sau viceversa?… FOTO

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a ieșit la iarbă verde. La propriu.
Adică la curăţat pe Autostrada A 1, la punctul de trecere al frontierei Nădlac 2, de gunoaie, de bălării și alte buruieni.
Pentru că, după cum se vede din imagini, chiar dacă în România există doar câteva sute de kilometri de autostradă, gunoaiele se strâng cu tonele.

Zilele trecute, DRDP Timișoara a făcut niscaiva curățenie pe tronsoane de autostradă ale A1, la punctul de trecere al frontierei, sectorul Giarmata – Remetea Mare şi Deva – Simeria.
Cu siguranță, nu pentru multă vreme!…
13173792_1695854770674595_1752457769840788355_nExistă, totuși, o legătură între lungimea autostrăzilor din România și munții de gunoaie adunați de-a dreapta și de-a stânga intelectualilor cu permis de conducere?…
Sau cu bălăriile și buruienile care păzesc glia strămoșească de traficul rutier și de privirile necuviincioase ale imperialiștilor, care nu pot astfel admira frumusețea naturii și a peisajelor mândre ca o gură de rai și un picior de plai locuit de urmașii lui Traian și Decebal.
Gura lumii slobodă spune că dacă ar exista mai puțin gunoi și bălării, e sigur că România ar fi avut și mii de kilometri de autostradă, dar și mai mulți purtători de bacalaureat luat pe bune, și mai puține academii, suspecți, suspendați și doctori plagiatori.
Adică cu cât există gunoi mai mult, cu atât există autostradă mai puțină. Și viceversa!…
În plus, se pare, tradițiile și obiceiurile s-au omogenizat și sunt la fel din Bucovina în Oltenia, din Maramureș în Muntenia, din Dobrogea în Banat…
Foto: DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :