20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Cu căruța pe bulevard. Ce probleme au găsit polițiștii locali în cartierele Soarelui și Ciarda Roșie

Circulația atelajelor, tineri care tulbură liniștea și adolescenți care frecventează baruri se numără printre problemele semnalate în cartierele Soarelui și Ciarda Roșie.

Poliția Locală Timișoara a continuat în această săptămână acțiunile în cartierele din oraș pentru a vedea care sunt problemele cu care aceștia se confruntă.

În aceste zile, polițiștii locali au fost prezenți în cartierele Soarelui și Ciarda Roșie, după ce în săptămânile trecute au luat contact cu locatarii din cartierele Freidorf, Dâmbovița, Aradului, Lipovei, Plopi, Kuncz, Ronaț și Mehala. În cadrul acțiunii din Soarelui și Ciarda Roșie s-a relaționat cu peste 100 de persoane, fiind consemnate problemele ridicate de acestea, printre care prezența câinilor fără stăpân în zona blocurilor de pe Calea Buziașului, prezența unor atelaje care circulă fără a respecta legislația rutieră în zona blocurilor de pe Calea Buziașului, precum și pe străzile din Ciarda, parcarea autoturismelor pe trotuar, împiedicând circulația pietonilor în zona Intrarea Venus, parcarea unor autoturisme în dreptul căii de acces din spatele Grădiniței PP nr.38, prezența unor grupuri de tineri, în special în spatele Colegiului Tehnic Electrotimiș, care nu respectă regulile de conviețuire socială, le cer bani sau alte bunuri elevilor mai mici, permiterea accesului minorilor în barurile de pe Calea Buziașului unde sunt practicate jocuri de noroc și sunt vândute țigări la bucată, prezența unor grupuri de tineri care tulbură ordinea și liniștea publică pe str. Vasile Balmuș.

Pe lângă problemele semnalate de cetățeni, în urma patrulărilor efectuate, polițiștii locali au mai găsit 15 rampe clandestine de deșeuri, terenuri virane sau neîmprejmuite şi clădiri în stare avansată de degradare și alte 10 nereguli legate în special de locații cu autovehicule ce par abandonate și locații frecventate de câini fără stăpân. Și de această dată, problemele au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Lucruri la care să fii atent înainte să cumperi o casă

A venit momentul cel mult așteptat să-ți cumperi o locuință? Află că te poți bucura de o perioadă destul de interesantă, dar și stresantă....

Citește și :