CTP anunță împingerea României în ,,stare de asediu” Ce spune că se va întâmpla curând în țară

1000

Protocoalele de colaborare dintre SRI şi Parchetul General au fost declarate neconstituţionale. Dincolo de consecinţele juridice ale acestei decizii a CCR, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre „situaţia de stare de asediu în care se află acum România”, precum şi instituţiile care încă sunt sub controlul partidului lui Liviu Dragnea. „Acum e limpede că scopul e discreditarea totală a justiţiei şi SRI, începând cu conducerile”, a subliniat jurnalistul.

„Am văzut analizate consecinţele în plan juridic legat de dosare aflate în derulare, unele în care s-au dat sentinte definitive, că unii judecători ar putea judeca într-un fel, alţii în alt fel.

Sunt consecinţe importante, mai ales când vine vorba de dosare ale unor politicieni de rang înalt, la putere.

Consecinţa cea mai importantă e in planul imaginii şi al discursului propagandistic al partidului lui Dragnea.

Această hotărâre a CCR lasă deschisă, practic aduce un grad mai mare de realitate aşa zisului stat paralel. Imediat, Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD a sărit cu un soi de delir propagandistic în legătură cu existenţa statului paralel format din SRI şi justiţie, şi organele de conducere ale justiţiei şi care ar fi condamnat pe nedrept o grămadă de politicieni şi lume bună, oameni importanţi, oameni nevinovaţi.

Citește mai mult pe digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ