Cruzime de la o vârstă fragedă. Copil de 13 ani, filmat în timp ce omoară un câine, cu o lopată VIDEO

430

Un copil de 13 ani, din Mureș, a fost filmat în timp ce omoară un câine, cu o lopată! Băiatul i-a aplicat animalului mai multe lovituri violente, până când acesta și-a dat suflarea. Imaginile au stârnit revoltă pe o reţea de socializare.

Potrivit sursei citate, poliţia a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie despre imaginile apărute în online, iar poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 13 Zau de Câmpie s-au sesizat şi au demarat o anchetă.

Scenele de violență se petrec sub ochii unor adulți. Două clipuri video cu câinele ucis cu lopata au fost distribuite pe pagina de Facebook a asociaței pentru protecția animalelor Kola Kariola.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, identificării tuturor persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ