Criza se adâncește: ACS Poli și-a desfințat echipa secundă!

120

ACS Poli a închis robinetul pentru echipa a doua a clubului. Ultimele evenimente au determinat conducerea să desfințeze teamul din Liga a III-a și să renunțe la planurile prezentate recent.

ACS Poli II nu mai este. A fost închisă pentru economia financiară a grupării de pe Dan Păltinișanu. Primele semne că situația clubului este tot mai gravă au apărut luni seara când pagina oficială a anunțat desfințarea echipei secunde. ACS Poli II a fost retrasă din Liga a III-a, acolo unde a evoluat în stagiunea trecută. Fără rezultate notabile, echipa a fost ținută în viață în ciuda problemelor economice cu care s-a confruntat clubul. Văzută ca o soluție de viitor, ACS Poli II trebuia să aducă rezultate începând din această toamnă. ”Vrem performanță, vom ataca promovarea”, anunțau reprezentanții grupării la începutul pregătirii din această vară.

În realitate, clubul a pus lacătul pe echipa satelit pentru a economisi cei aproape 200.000 de euro – cât reprezintă costurile participării într-un sezon complet al ligii a treia. În seria vestică rămân deocamdată doar cele petru cluburi timișene: CSM Lugoj, Millenium Giarmata, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, CS Ghiroda.

Clubul de pe Dan Păltinișanu se află pe marginea prăpastiei în așteptarea infuziei cu capital din partea municipalității. Gruparea a primit săptămâna trecută o lovitură ce poate fi fatală odată cu refuzul Consiliului Local de a vira o primă tranșă de 5 milioane de lei. Cu datorii imense la bugetul de stat și cu primii bani din drepturile TV blocați la ANAF, clubul are nevoie disperată de fonduri pentru a-și continua activitatea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ