Cristian Buşoi, o alegere sinucigaşă, afirmă voci chiar din PNL

94

PNL abordează alegerile locale într-o manieră total neserioasă şi chiar sinucigaşă prin susţinerea lui Cristian Buşoi la Primăria Capitalei, iar liberalii ar trebui să îşi pună cenuşă în cap pentru susţinerea lui Sorin Oprescu la alegerile trecute, a declarat deputatul liberal Theodor Paleologu.

„Mi se pare că la Bucureşti abordăm alegerile locale într-o manieră total neserioasă şi chiar sinucigaşă. Nu e vorba numai de candidaţi. În primul rând, PNL-ul trebuie să-şi pună cenuşă în cap, pentru că l-a susţinut pe Oprescu. Nu a fost candidatul fostului PNL? Deci jumătate din PNL trebuie să-şi pună cenuşă în cap, pentru că l-a susţinut pe Sorin Oprescu. De asemenea, numirile de primari interimari de după suspendarea lui Sorin Oprescu sunt lamentabile, este o bătaie de joc la adresa bucureştenilor”, a declarat Paleologu.

Deputatul este de părere că PNL trebuie să-şi facă „autocritica” pentru lista pentru Consiliul General din 2012, având în vedere că fostul primar Sorin Oprescu a acţionat cu „complicitatea” consiliului şi că „vom asista la perpetuarea aceloraşi practici pur şi simplu sfidătoare la adresa cetăţenilor Bucureştiului”.

„Candidaţii nu înţeleg pe ce criterii au fost desemnaţi şi am impresia că sondajul care s-a făcut i-a luat în calcul numai pe amatori, numai pe cei care şi-au anunţat intenţia de a candida. Or un sondaj serios pentru aşa ceva, vorbim totuşi de Primăria Bucureştiului, trebuie să includă şi persoane care nu şi-au manifestat dorinţa asta, din motive legitime. Adică nu putem să avem un candidat numai pentru că ceilalţi sunt mai proşti”, a mai spus Paleologu.

Referitor la alegerile parlamentare, Paleologu crede că pe liste vor apărea „tot felul de legume congelate din istoria recentă a partidelor noastre politice” pentru că listele sunt făcute de conducerile centrale ale partidelor.

„Vom avea de ales între diferite legume congelate total decredibilizate şi uzate în ochii alegătorilor, dar care sunt curtezani ai şefilor de partide. Pe aceia îi vom vedea pe primele locuri la alegeri. În mod cert, la Bucureşti aşa se va întâmpla”, a mai spus deputatul, care crede că Mişcarea Populară va intra în Parlament datorită notorietăţii fostului preşedinte Traian Băsescu, însă M10, condus de europarlamentarul Monica Macovei, nu va reuşi să adune suficiente voturi pentru a intra în Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.