Crește interesul companiilor pentru Timișoara! Număr record de închirieri de birouri

245

Interesul companiilor pentru Timișoara este în creștere. În urbea de pe Bega s-a înregistrat un nou record în privința tranzacțiilor de închirieri de birouri. Anul trecut, Complexul de birouri City Business Centre a reușit să închirieze o suprafață totală de 10.500 de metri pătrați. Potrivit specialiștilor, acesta este un record în materie de închirieri pe piața office.

Odată ce s-a dat în folosință și clădirea E, suprafaţa închiriabilă a City Business Centre a crescut la 47.141 metri pătraţi. Cele 5 clădiri care alcătuiesc complexul sunt închiriate în prezent în proporție de peste 95%. Numărul persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în prezent în centrul de afaceri de clasă A a crescut considerabil în ultima perioadă, depășind în acest moment 5.000 de angajați, arată oficialii NEPI pentru City Business Centre.

Potrivit acestora, mulți dintre cei care își desfășoară activitatea în centrul de business și-au extins suprafețele de lucru ocupate anul trecut, însă au existat și chiriași noi precum Bosch, Hella, Ernst & Young și Banca Transilvania.

Oficialii NEPI pentru City Business Centre estimează că, în 2016, clădirile de birouri vor fi ocupate în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ