9.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 aprilie 2024

„Cred în șansa mea și a Timișoarei!”

Este un an crucial pentru România și Timișoara. Un an în care suntem datori să mutăm macazul către o lume a valorilor adevărate, recunoașterii trecutului, prețuirii viitorului și a implicării unite.

Am analizat situația Timișoarei, contextul național și internațional, credibilitatea partidelor și necesitatea pregătirii vremurilor provocatoare care stau înaintea noastră și m-am decis să candidez ca independent pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara.
Experiența ultimilor ani din cadrul Consiliului Județean Timiș, rețeta de succes pe care am aplicat-o împreună cu colegii coordonați, rezultatele generate și premierea meritelor personale la nivel național, mă întăresc în convingerea că am maturitatea, profesionalismul și energia necesară pentru a duce Timișoara acolo unde îi este locul.
Îmi asum această candidatură cu încrederea și credința că voi izbândi alături de echipele pe care le conduc în acest moment și de cele pe care le voi coordona în Primărie.
Un primar independent și profesionist va fi garantul identificării numitorilor comuni, propunerii soluțiilor celor mai potrivite și implementării nepărtinitoare a proiectelor în interesul tuturor rezidenților Timișoarei, fie ei cetățeni sau persoane juridice de orice fel.
Viziunea cu care vin în fața timișorenilor este una realizabilă și izvorăște din necesitățile și oportunitățile curente, o viziune pe care o voi pune în aplicare cu toate forțele mele. În cadrul lansării oficiale ce a avut loc pe data de 29 februarie și pe parcursul campaniei, am dezvăluit și voi dezvălui detaliile acesteia, strategia de punere în operă și soluțiile pragmatice de implementare.
Îmi doresc o campanie curată, bazată în primul rând pe soluții administrative și competitivitate constructivă. Chiar dacă nu am resursele partidelor, cred în șansa mea și provoc pe această cale politicienii să accepte o asemenea competiție, așa încât să fie doar în interesul Timișoarei și al timișorenilor.
Mă bazez în cursa mea pe multitudinea oamenilor și organizațiilor cu care am colaborat de-a lungul timpului, de pe băncile școlii și până acum. Și am convingerea că toți acești susținători, dimpreună cu timișorenii pe care îi voi atrage printr-o abordare sinceră și asumată, vor face diferența.
Știu că în mod constructiv și benefic pot face față oricăror provocări, fie ele politice sau administrative și cred cu tărie că timișorenii vor vedea în mine perspectiva candidatului cel mai potrivit, nemaifiind nevoiți să aleagă răul cel mai mic.
Închei cu optimism prezentul comunicat, cu încrederea că cetățenii vor alege cu mintea și cu sufletul ce este mai bun pentru ei.

Marian Constantin VASILE
Administratorul Public al Anului 2022 în România. Președinte AGIR Timiș

Alte subiecte :

UVT organizează workshop-ul „EACH Eviden – Academia Collaboration Hub”

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), prin Facultatea de Matematică și Informatică, consecventă în acțiunile sale de promovare a parteneriatelor cu mediul de business,...

Victimele datoriei de Eugène Ionesco, noua premieră la Teatrul Național Timmișoara

Cu noua sa premieră, Teatrul Național din Timișoara propune publicului o incursiune în subconștient. Nu pe filiera Freud, și nici pe filiera Jung, ci,...

Citește și :