Craterele aproape că ,,înghit” pietonii și mașinile, în Timișoara Capitală Culturală Europeană! FOTO

279

Surprizele se ţin lanţ, în capitala Banatului! Oamenii străzii apar de unde nu te aştepţi, cerşetorii… de asemenea, hoţii de buzunare sunt mereu prezenți mai ales în locurile aglomerate, şi, mai nou, la Timișoara răsar și gropi în asfalt, unde nu te aştepţi. Dacă primele enumerate mai sus intră în categoria surprizelor călătorilor, cele din urmă fac parte din categoria surprizelor şoferilor, dar şi a pietonilor.

Gropile întâlnite chiar în mijlocul drumului sau pe trecerile de pietoni sunt adevărate capcane! Ori ar putea fi o nouă metodă a poliţiei rutiere de a renunţa la radare? Oare ,,au comandat” rutieriștii surpări de teren? Sau căldura instalată în ultimele zile în orașul de pe Bega e de vină și, ca urmare, asfaltul cedează sub greutatea autovehiculelor? Cert e un lucru, gropile formate nu sunt deloc semnalizate.

Craterul din imagini se află în apropierea Pieţii 700 din Timișoara. Aşa că, ATENŢIE ŞOFERI, pe unde vă purtaţi volanul dacă mai vreţi să aveţi maşini întregi, până când administraţia oraşului se va încumeta să dea ordin de semnalizare a acestui HAOS ce domneşte în oraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.