Cozi uriașe de mașini la vama Nădlac. Românii care au venit în țară de sărbători se întorc în străinătate

88

Românii care au venit în țară de sărbători au format cozi la graniță, în punctul de trecere Nădlac II. Polițiștii de Frontieră au raportat ambuteiaje pe sensul de ieșire din România și solicită șoferilor să folosească și alte puncte de trecere a graniței.

Coloane mari de mașini s-au format duminică după amiază la Nădlac II, iar trecerea frontierei se face cu dificultate, informează Poliția Română. Cele mai mari probleme sunt pe sensul de ieșire din țară, spre Ungaria.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe sensul către Ungaria al Autostrăzii A1 Arad – Nădlac se desfășoară dificil, în coloană, la ieșirea din țară.

Pentru a evita ambuteiajele, conducătorii auto care intenționează să se deplaseze către Ungaria, sunt sfătuiți să utilizeze alte puncte de trecere a frontierei, care nu sunt aglomerate. Astfel, pentru traficul greu este punctul de la Vărșand, iar pentru autoturisme este recomandat punctul de la Turnu. Ambele puncte de trecere a frontierei sunt în județul Arad.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ