Cozi, la unele secții de votare. Unde e cea mai mare prezență, în Timișoara și în Timiș

322

În Timișoara, la ora 15:00, cea mai mare prezență la urne s-a înregistrat în complexul studențesc. Pe primul loc în privința prezenței la urme la referendumul național se situează secția de votare de la Colegiul Național de Artă Ion Vidu, cu 85,60%.

Pe locul următor se află secția de la Colegiul Carmen Sylva – 45.94%, urmată de secția de la Colegiul Național Lenau cu 45.59. În topul prezenței figurează secțiile de la Universitatea de Medicină și Farmacie și Universitatea Politehnica.

În Timiș, cea mai mare prezență se înregistrează la fosta școală Dobrești – 132,25%, însă aici doar 7 persoane au votat pe lista permanentă, iar 34 pe listele suplimentare. În Timiș, la ora 15:00, prezența la referendum este de 27,83%, iar la alegerile europarlamentare de 28.24%.

În Timișoara, la alegerile europarlamentare, cea mai mare prezență se înregistrează tot la secția de la Colegiul Vidu – 89.11%, urmată de secția de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva – 51,50% și de cele de la Liceul Lenau.

În topul prezenței mai figurează secțiile de la Liceul Calderon și Universitatea Politehnica.

În Timiș, cea mai mare prezență la urne pentru europarlamentare se înregistrează tot la școala din Dobrești – 200%, respectiv 16 votanți pe liste permanente și 46 pe liste suplimentare.

În Timiș, prezența la europarlamentare este de 28.51%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.