Copilul dispărut din grupul cu care se afla în excursie a fost găsit lângă vama Cenad

801

UPDATE (ora 21:00) – În urmă cu câteva minute, potrivit specialarad.ro, băiatul care a dispărut în această zi în pădurea de la Bezdin a fost găsit în apropierea localității și vămii Cenad, acesta ajungând acolo pe dig. Băiatul a fost preluat de echipajul de la Poliția de Frontieră.

___________________

Politia si Jandarmeria caută un copil de 14 ani din Arad care, fiind în excursie în grup organizat prin zona Mănăstirii Bezdin (lângă un lac), s-a pierdut în această dimineață.

Copiii au închiriat bicicletele de la ferma de bivoli din Pecica. Erau cu profesorii, un grup format din 15 copii și trei însoțitori, iar copilul pierdut era chiar cu mama lui. La un moment dat a plecat de lânga ea cu bicicleta și de atunci nu mai îl găsește nimeni.

Grupul aparține de Biserica Penticostală Arad.

Echipele de căutare sunt formate din polițiști din cadrul postului Secusigiu, Poliția municipiului Arad, pompieri, pompieri voluntari din Secusigiu și Jandarmi. La început, copilul a fost căutat și de polițiștii din cadrul Poliției Locale Pecica, chiar dacă aceștia se aflau în afara zonei lor de „operare”, însă au vrut să își ofere ajutorul.

Copilul încă nu a fost găsit. Numele copilului este Molocsi Core.

Potrivit ultimelor informații, cca. 200 de oameni îl caută pe copil în aceste momente.

sursă: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.