Copilă abuzată de un coleg, la o școală din vestul țării

1717

Abuz sexual la școală. Au nevoi speciale și urmează cursuri în clase special dedicate lor. De aceea există cadre didactice pregătite special pentru ei.

Mama unei fetițe de 16 ani, o fetiță cu nevoi speciale, a depus plângere la poliție pentru abuz sexual. Femeia spune că fiica ei a fost victima unei agresiuni sexuale, în baia unității școlare unde învață. Cel acuzat ar fi chiar un coleg de clasă. Băiatul cu aceleași nevoi, dar puțin mai mare ca vârstă. Polițistii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat de fapt și cine este vinovat pentru această abatere gravă petrecută în școală.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu o săptămână în baia unei unități școlare din Petroșani.

Potrivit celor apropiați cazului, fata ar fi fost la baie și peste ea a intrat un coleg, un băiat tot cu nevoi școlare, care i-ar fi dat pantalonii jos și a început să o pipăie.

Acum polițiștii trebuie să contureze întreg cadrul de împrejurări pentru a stabili cine se face vinovat de această situație.

Cei de la școală nu știau nimic

Reprezentanții unității școlare din Petroșani – Școala IG Duca – nu aveau cunoștință de caz. Directorul școlii, profesorul Ștefan Demeter, a declarat pentru Gazeta de dimineață că nici părinții, nici polițiștii nu i-au informat de existența unui asemenea incident.

”Eu nu am fost informat. Nu cred că la noi. Nu a venit părintele să ne spună nimic. după vacanță vom face o ședință să vedem despre cine este vorba și cum a fost posibil. Acest caz nu este unul emblematic pentru școala noastră”, a spus directorul școlii.

Mai mult, directorul spune că există un polițist care are în sarcină Școala IG Duca și care nu avea informații despre acest caz.

sursă: gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ