16.6 C
Timișoara
duminică 3 martie 2024

Copil de un an, în stop cardiorespirator după ce a căzut în Dunăre, salvat de un asistent medical în timpul liber

Un copil de un an şi şase luni a căzut în Dunăre din barca în care se afla cu părinţii, la Galaţi. Fetiţa a fost scoasă din apă, dar a intrat în stop cardiorespirator, însă un asistent medical în timpul liber i-a acordat primul ajutor şi a salvat-o. A fost transportată în stare gravă la spital după ce a fost stabilizată.

Incidentul s-a produs în zona Cotul Pisicii.
Fetiţa a fost transportată la spital cu elicopterul medical.
Incidentul s-a produs sâmbătă după-amiază în zona Cotul Pisicii. După ce a căzut din barcă, fetiţa a fost scoasă din Dunăre de câţiva înotători care au fost martori la incident.

Copila a suferit un stop cardiorespirator după ce a fost adusă la mal. Conform Mediafax, un asistent medical în timpul liber a menţinut-o în viaţă, până la sosirea echipajelor SMURD, care au resuscitat-o.

“În jurul orei 17.30 un copil de un an și șanse luni a fost scăpat din barcă de părinți în zona Cotul Pisicii, acesta a fost recuperat tot de aceștia în stare gravă. A fost preluat și stabilizat de echipajul SMURD de pe elicopter și transportat la Spitalul de copii Galați, la terapie intensivă”, a precizat ISU Galaţi într-un comunicat.

Fetiţa este internată în stare gravă, dar stabilă, au transmis medicii.
Sursa: observatornews.ro

Alte subiecte :

Timișul se află în topul județelor cu cei mai bine plătiți salariați din România

Discrepanțele salariale sunt mari de la un județ la altul în vestul țării, potrivit unei analize a Ziarului Financiar, întocmită pe baza statisticilor oficiale. Potrivit...

Splendorile Banatul Montan într-un top zece al celor mai căutate locuri din regiune de către turiști

Pasionaţi de turism, filmări şi fotografie, patru tineri au întocmit un top al destinaţiilor din Banatul Montan. Georgian Popovici, Răzvan Rişcuţa, Laurenţiu Ţepeneu şi...

Martie la Timișoara

Citește și :