Copil de un an, în stop cardiorespirator după ce a căzut în Dunăre, salvat de un asistent medical în timpul liber

98

Un copil de un an şi şase luni a căzut în Dunăre din barca în care se afla cu părinţii, la Galaţi. Fetiţa a fost scoasă din apă, dar a intrat în stop cardiorespirator, însă un asistent medical în timpul liber i-a acordat primul ajutor şi a salvat-o. A fost transportată în stare gravă la spital după ce a fost stabilizată.

Incidentul s-a produs în zona Cotul Pisicii.
Fetiţa a fost transportată la spital cu elicopterul medical.
Incidentul s-a produs sâmbătă după-amiază în zona Cotul Pisicii. După ce a căzut din barcă, fetiţa a fost scoasă din Dunăre de câţiva înotători care au fost martori la incident.

Copila a suferit un stop cardiorespirator după ce a fost adusă la mal. Conform Mediafax, un asistent medical în timpul liber a menţinut-o în viaţă, până la sosirea echipajelor SMURD, care au resuscitat-o.

“În jurul orei 17.30 un copil de un an și șanse luni a fost scăpat din barcă de părinți în zona Cotul Pisicii, acesta a fost recuperat tot de aceștia în stare gravă. A fost preluat și stabilizat de echipajul SMURD de pe elicopter și transportat la Spitalul de copii Galați, la terapie intensivă”, a precizat ISU Galaţi într-un comunicat.

Fetiţa este internată în stare gravă, dar stabilă, au transmis medicii.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ