20.4 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

Copac prăbușit de vânt în Calea Șagului

Un copac a căzut în Calea Șagului, doborât de vânt, după furtuna de marți dupamiază. Nu a căzut complet, a mai rămas o parte din trunchi.

O parte din copac, de dimensiuni mari, s-a prăbușit într-o parcare. Pe unul dintre locuri era o mașină, însă a scăpat fără zgârieturi.

Un martor la fața locului spune că pe un alt loc de parcare se afla o altă mașină, în care erau un bărbat, o femeie și un copil. Mașina a părăsit parcarea la aproximativ 40 de secunde înainte de prăbușirea copacului.

La fața locului au intervenit pompierii care au curățat zona. „Apelul prin 112 a fost dat la ora 15:50 . Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit cu o autospecială de descarcerare mică pentru degajarea copacului și a crengilor căzute pe trotuar, dar pe locurile de parcare, în Calea Șagului”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Pentru că numai o parte din copac s-a prăbușit, Președintele blocului din zonă urmează să facă o cere la primărie pentru ca restul copacului să fie scos/defrișat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un nume greu din PSD crede că Mircea Geoană ar putea intra în finala pentru președinția României

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai...

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Citește și :