Controale după incendiul de pe Brâncoveanu: amenzi, instalaţii improprii şi lipsa autorizaţiei

176

Pompierii de la ISU Banat au finalizat verificările în urma incendiului de sâmbătă care a mistuit diuă clădiri de pe bulevardul  Brâncoveanu. Anchetatorii au descoperit mai multe instalații improprii, lipsa autorizaţiei de securotate la incendi, dar şi faptul că doi patroni au mai fost amendaţi anul acesta pentru diverse nereguli.
Potrivit pompierilor, focul de sâmbătă a izbucnit din cauza supraîncălzirii termice a instalaţiei electrice. Acesta era improvizată, iar într-una idn încăperi, de doar 2 metri pătraţi, pompierii au găsit mai multe aparate electrice care, funcţionând în acelaşi timp, au dus la suprasolicitarea circuitelor electrice.
Identitatea persoanei care a murit în flăcări, o persoană de 45 – 50 de ani care îşi improvizase un adăpost aici, nu este cunoscută încă.
Vă reamintim că o persoană a murit în urma unui incendiu izbucnit la două spaţii comerciale din Timişoara, aproape 50 de pompieri intervenind cu 11 autospeciale pentru a stinge flăcările. Salvatorii s-au luptat peste 8 ore cu flcăările care au cuprins 3.000 de metri pătraţi.

Citește și: Cauza incendiului care a ucis un om în bazarele de pe bulevardul Brâncoveanu

Magazine mistuite de foc în bazarul Brâncoveanu. Un om a murit carbonizat! VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ