Consiliul Judeţean Timiş investeşte milioane de euro în modernizarea saloanelor Spitalului Judeţean Timişoara, în 2016

93

Aproximativ patru milioane de euro – aceasta este suma pe care Consiliul Judeţean Timiş a repartizat-o, doar în acest an, Spitalului Judeţean Timişoara, cel mai mare din vestul ţării. Banii vor fi folosiţi pentru modernizarea saloanelor, astfel încât majoritatea să ajungă să arate ca cele din Clinica de Chirurgie Vasculară.

Anunţul a fost făcut de Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, instituţie care administrează clădirile în care-şi desfăşoară activitatea cel mai mare spital din vestul ţării. „Anul acesta va fi pentru mine prioritate zero sănătatea. Dacă anul trecut am reuşit să cheltuim în jur de şapte milioane de lei, anul acesta am repartizat 16 milioane de lei la spitalul judeţean, urmând ca toate saloanele, de la etajul trei până la etajul nouă, să poată să fie modernizate în totalitate şi aduse la un nivel european pentru ceea ce înseamnă un spital. Urmând ca după anul acesta să putem finaliza în totalitate spitalul judeţean de la demisol. Acum se lucrează, dar mai puţin”, a declarat Titu Bojin.

Potrivit preşedintelului Consiliului Judeţean Timiş, şi anul viitor vor fi alocaţi aproximativ 16 milioane de lei. De asemenea, în 2016, instituţia a repartizat şi şapte milioane de lei necesari modernizării clădirii din Giroc în care va fi mutată secţia de psihiatrie de pe Str. Văcărescu din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ