27.2 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

Consiliere gratuită pentru dinții copiilor

DENT ESTET 4 KIDS, lider de piață în domeniul serviciilor stomatologice pentru copii, lansează în premieră un program național de consiliere gratuită specializată pe afecțiunile dentare ale copiilor.

Cei care sunt interesați să afle detalii despre cum pot fi tratate, dar și prevenite anumite afecțiuni sau urgențe dentare în cazul copiilor, pot trimite oricând un email la adresa help@dentestet.ro sau happy@de4kids.ro, mesaje pe paginile de Facebook dedicate, sau pot contacta direct echipa de medici stomatologi pediatri la numărul 0742107777, în intervalul 9:00 -21:00.

“Întotdeauna am fost aproape de pacienți prin diverse programe de CSR, prin proiecte de educație dentară și prin materiale virtuale gratuite cu caracter informativ. În cazul copiilor, afecțiunile dentare se dezvoltă foarte repede, provocând durere, dificultăți de alimentație și vorbire, dar și scăderea imunității. Tocmai pentru că în această perioadă actvitatea cabinetelor stomatologice este suspendată, numărul solicitărilor pentru soluții de tratament și prevenție a crescut de 20 de ori doar în ultima săptămână. Iar pentru a fi aproape de părinții care au nevoie de sprijin din partea noastră, echipele noastre medicale și de suport din București, Sibiu și Timișoara sunt disponibile în permanență” declară Erika Ionescu, Managing Partner DENT ESTET 4 KIDS Timișoara.
Pe lângă acest sistem gratuit de suport, grupul de clinici vine cu o serie de materiale video informative, prezente pe rețelele de socializare, prin care își propune să ghideze modul n care părinții au grijă de sănătatea dentară a copiilor în acest timp. Sunt abordate subiecte ce fac referire la modul în care trebuie igienizați dinții copiilor acasă în funcție de vârstă, la ce înseamnă urgențele dentare, la alimentele pe care trebuie să le consume copiii pentru sănătatea lor dentară, la efectele negative ale lipsei de igienă, dar și informații generale ce țin de modul în care se dezvoltă dinții copiilor încă din primul an de viață.

“În mai bine de 11 ani de când tratăm doar copii în clinicile noastre, am avut peste 40.000 de copii care ne-au trecut pragul, atât din țară, cât și din afara granițelor. Această experiență de grup a echipei medicale face din clincile noastre cea mai mare sursă de educare și documentare la nivel național. De aceea, încurajăm părinții să ne contacteze îndiferent dacă este vorba despre gestionarea urgențelor dentare, sau despre alte aspecte legate de sănătatea dentară a copiilor”, continua Erika Ionescu.
Complementar nevoilor de informare pe teme de medicină dentară, grupul de clinici pune la dispoziția persoanelor interesate și ședințe gratuite de consiliere psihologică online pentru părinți.

O echipa de 47 de medici stomatologi pediatri, ortodonți, endodonți și psihologi cu experiență în tratarea copiilor sunt la dispoziția părinților și preiau zilnic sute de mesaje și telefoane. Această inițiativă continua până la finalizarea crizei COVID-19, urmând să fie completată de un program de triere aprofundată a urgențelor dentare pentru centrele care funcționează în regim de urgențe. Mai multe detalii pe www.de4kids.ro, www.facebook.com/de4kidstimisoara, www.facebook.com/DentEstet4Kids.ro sau https://www.facebook.com/DentEstet4KidsSibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cei mai buni jucători din șase țări, la Padel Center Timișoara

Cei mai buni jucători de padel din România, alături de sportivi din alte cinci țări, se reunesc în weekend, lângă Timișoara, la o noua...

OncoHelp Summer School-Imunoterapia Cancerului la ediția a 7-a

Eveniment de top în calendarul oncologiei românești. OncoHelp Summer School-Imunoterapia Cancerului ajunge la ediția a 7-a. Elita oncologiei vine la Timișoara. OncoHelp Summer School -...

Citește și :