10.3 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Conservatorii strâng rândurile pentru anul electoral decisiv care bate la ușă | FOTO-VIDEO

Aflat la Timișoara, unde a ținut să-i onoreze pe eroii Revoluției din 1989, Iulian Surugiu, liderul Partidului Patrioților din România, a făcut câteva aprecieri interesante.

El a declarat că nu doar românii din Diaspora, care, după ce acum patru ani au votat masiv cu USR, se pare că, între timp, au trecut, în mare măsură, în barca AUR, ci și alegătorii interni preferă tot mai vizibil partidele cu tentă suveranistă.

Surugiu, care a fost multă vreme liderul unei mari federații sindicale a polițiștilor, mai afirmă că partidul său nu e de tipul AUR, ci dimpotrivă, militează pentru valorile europene, dar cu recâștigarea unor poziții interne mai accentuate în raport cu directivele Uniunii Europene.

La rândul său, Ștefan Birică, prim-vicepreședintele partidului, a ținut să remarce că Partidul Patrioților nu este unul suveranist, dar că își dorește regândirea rapidă a câtorva direcții fundamentale pentru guvernarea țării după alegerile de anul viitor.

Birică susține că Partidul Patrioților, care ar avea în sondaje aproximativ 4 la sută în momentul de față, va milita, înainte de toate, pentru revenirea românilor din diaspora acasă, acolo unde le este locul.

Alte subiecte :

20 de ani de Smithfield România, 4.600 de specialiști dedicați în a produce „Hrană bună. În mod responsabil.”

2024 marchează 20 de ani de la debutul operațiunilor Smithfield România și tot atâția de angajament continuu în formarea de cariere de succes. „De...

Prima ediție 2024 a Salonului Industriei Ușoare | FOTO-VIDEO

În perioada 21 - 25 februarie 2024, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește prima ediție din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment tradițional în rândul...

Citește și :