Conferința Master Your Card a ajuns și la Timișoara VIDEO

66

În lumea modernă de azi, supertehnologizată și superinformatizată, nu se putea ca tocmai motorul economiei și anume partea financiară să nu se înnoiască rapid. Astfel,
Mastercard România și Camera de Comerț și Industrie a României doresc să vină în întâmpinarea corporațiilor din România cu o serie de evenimente de informare, sub egida Master Your Card, privind beneficiile ce pot fi câștigate de clienții companii mari din folosirea metodelor de plată electronică și a serviciilor cu valoare adăugată.

Evenimentul s-a desfășoarat în data de 3 octombrie 2019,, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș sub forma unei întâlniri de lucru cu agenți economici și potențiali clienți ce au nevoie de servicii bancare electronice.

Informații precum: care sunt opțiunile de gestionare a plăților companiilor, cine sunt actorii implicați în plățile electronice, care sunt beneficiile plăților electronice pentru corporații, care sunt soluțiile de gestiune a deconturilor, care sunt practicile internaționale privind centralizarea datelor, toate pot fi aflate în cadrul workshopului Master Your Card.
Specialiștii Laura Ștefan, director, Specialist Sales, Nontraditional Business Development, Mastercard și Bogdan Pătru, Public Policy Manager, Mastercard Romania au explicat probleme diverse ca:
– Despre cheltuielile companiilor
– Rolul cardurilor business
– Un ecosistem de informații
– Deconturi și raportări
– Experiența clientului.

Evenimentul a avut caracter de discuții libere cu răspunsuri la întrebări și lămuriri despre noile produse financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ