Condamnați la închisoare fiindcă au condus fără a avea permis. Cât timp vor sta la ”răcoare”?

320

Polițiștii timișeni au depistat doi barbați, de 38 și 32 de ani, condamnați la închisoare pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Cei în cauză au fost introduși în penitenciar pentru executarea pedepsei.

La data de 18 iulie a.c., poliţiştii Secției 3 Timișoara au depistat, pe raza municipiului, un bărbat de 38 de ani, condamnat la închisoare.

Pe numele acestuia, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care bărbatul este condamnat la 1 an de pedeapsă privativă de libertate pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În fapt, la data de 03 august 2016, în jurul orei 20.19 bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, fără a poseda permis de conducere.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, polițiștii Sectiei 3 Rurale Sânandrei – Post Poliție Satchinez au depistat un bărbat de 32 de ani, condamnat la închisoare.

Pe numele său, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la 1 an și 6 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În fapt, la data de 07 februarie 2016, in jurul orei 08.10 tânărul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, fără a poseda permis de conducere.

Cei doi au fost introduși în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ