Concurs în Banat pe o idee românească, începe iar TyreChallenge

42

Ce poate fi mai sâcâitor decât o pană de cauciuc în timpul unei călătorii? Dacă e vreme urâtă și plouă torențial, manevrarea roții de rezervă și a cricului devin un adevărat blestem.
Dar dacă nu plouă și ai toate condițiile asigurate de organizatori în cadrul unui concurs, totul se poate transforma în ceva foarte interesant și distractiv.

Cu ceva timp în urmă, câțiva năstrușnici au imaginat o astfel de întrecere pentru cei foarte îndemânatici. De unde putea să plece o astfel de trăsnaie decât de aici de la noi din țară, poate chiar din Banat?

Ciudățenia ideii a prins foarte repede și a devenit ceva foarte serios în scurt timp. Concurenți mulți, premii frumoase și multă distracție!

Împătimiții mașinilor au ocazia de a-și arată abilitățile tehnice, de a se distra și totodată de a câștigă un premiu deloc de neglijat. Sâmbătă, în 29 septembrie, la ora 11 se va desfășura în Timișoara și Reșița ediția a 3-a a Campionatului Național de schimbat roată de rezervă. Concursul va avea loc la benzinăria Aral de pe Calea Dorobanților 61 din Timișoara și la Profi CarWash de pe stradă A.I. Cuza din Reșița.

Consursul este indiscutabil, la fel că și în anii precedenți, o provocare, un adevărat „challenge” pentru orice șofer. Clasamentul final însă îi poate ridica pe participanți la rang de specialiști. Și cine nu vrea să fie specialist într-un domeniu?

Recordul pentru România este de 1,09 minute și a fost stabilit în 2017. TyreChallange oferă fiecărui șofer posibilitatea de a-și arată abilitatea în ceea ce privește schimbarea roțîi de rezervă.

Premii deosebite și posibilitatea întrării într-o competiție „la distanță” amplifică provocarea. Pe lângă faptul că va există un câștigător local, realizatorul celui mai bun timp dintr-un clasament comun va intră în posesia Marelui Premiu, constând intr-un set de anvelope performante. La sfârșitul săptămânii vor avea loc concursuri TyreChallange și în Ungaria, Bosnia și Slovenia. În urmă cu o săptămână s-au desfășurat evenimente de acest gen în Serbia, Croația și Austria.

Pilotul de raliuri, Sorin Mihoc, spunea încă de anul trecut: „În orice situație schimbarea rapidă și în siguranță a roții de rezervă reprezintă un avantaj, indiferent despre ce concurs vorbim”.

Concurenții din România se pot inscrie la: www.tyrechallenge.com/romania, sau la numarul de telefon 0741331110.

LĂSAȚI UN MESAJ