Concurs FOTO-VIDEO pentru promovarea turistică a Timișoarei

214

Vă place să faceți fotografii sau filmulețe cu locurile vizitate în Timișoara? Ei bine, acum pasiunea vă poate aduce premii. Primăria Timișoara organizează un concurs pentru promovarea turistică a orașului.

Concursul “Timişoara la 100 de ani – obiective turistice” are două secțiuni, una de fotografie și una video. Competiția este menită să pună în valoare potenţialul turistic şi artistic al Timişoarei, din perspectiva artistului fotograf sau a producătorului de film.

”Timişoara aniversează în acest an 100 de ani de la alipirea Banatului la România, drept pentru care lansăm ideea realizării unor producţii video şi foto corelate cu acest eveniment.

Scopul urmărit prin organizarea acestui concurs este, aşadar, acela de a forma şi de a dezvolta simţul estetic şi artistic al iubitorilor de artă fotografică şi de film, cunoaşterea şi promovarea valorilor culturale”, anunță primăria.

Materialele înscrise în concurs vor evidenţia obiectivele turistice ce recomandă Timişoara, inclusiv evenimentele culturale derulate. Atașat puteți citi regulamentul concursului și puteți descărca formularul de înscriere.

Formular de înscriere la concurs

 

 

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua
    As vrea sa particip la concurs dar locuiesc în Belgia si n-am cum sa ma duc la primaria Timisoarei ca sa depun pozele. Cum as putea sa va le trimesc?
    Va multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ