Concerte gratuite de Revelion, în orașele din România. Ce artiști sosesc în vestul țării

1696

Artiști de renume au fost invitați să asigure buna dispoziție la petrecerile din marile orașe ale României, unde se vor susține concerte gratuite de Revelion. Sute de mii de români petrec, anual, Revelionul 2018 în marile piețe ale orașelor, unde primăriile se întrec în organizarea de spectacole cât mai atractive.

În noaptea dintre ani, la Timișoara va răsuna în Piața Victoriei – „Mambo nr. 5”. Celebrul artist german Lou Bega vine să le cânte timișorenilor la trecerea dintre ani. Alături de el, pe scenă va urca trupa Cargo, precum și artistele Feli și Alexandra Mitroi. Programul de Revelion organizat de Primăria Timișoara se va încheia cu un foc de artificii. Concertele încep de la ora 20.00.

În sala de concerte a Filarmonicii Banatul, de la ora 19.00 are loc tradiționalul Concert de Anul Nou.

La Arad, Revelion va fi marcat cu un spectacol retro care va fi susținut de trupa Saragossa Band. În deschiderea concertului Saragossa Band, în seara zilei de 31 decembrie, pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca, de la ora 22.00, arădenii de la Fantazia și Claudia Iuga și Geroge Dancu & Q Band. Nici aici nu vor lipsi focurile de artificii.

În Oradea, petrecerea de Anul Nou începe la ora 22, pe scena amenajată în Piaţa Unirii, unde va urca DJ MC Dany, iar de la ora 22:30 şi saxofonistul Max Merseny din Germania, care va cânta până la miezul nopţii.

2018 va fi primit cu un spectaculos foc de artificii. Spre deosebire de anul trecut, artificiile vor fi lansate anul acesta din trei locaţii. (Turnul Primăriei, Malul Crişului – vizavi de Primărie, unde a fost grădina de vară, respectiv pe locul unde va fi parcarea subterană de pe Independenţei).

De la ora 21, municipiul Deva găzduiește trupele Voxlight, Topaz și Quas, Cristi Minculescu & Iris și Cristina Vasiu care promit o noapte cu o atmosferă de neuitat în Piața Unirii.

În Centrul Civic din Reșița, petrecerea de Revelion ia startul la ora 21.00. Pe scena amenajată aici vor urca Cristi Iakab and The Road Band, Adriana Rusu și Narcotic Sound.

LĂSAȚI UN MESAJ