Concert caritabil de sărbători, în sprijinul Spitalului “Louis Ţurcanu” Timişoara

562

Rotary Club Timișoara Cosmopolitan va organiza un mare concert caritabil intitulat ”Doamne, fii cu mine bun”, în sprijinul Secției de Oncologie Infantilă din cadrul Spitalui “Louis Ţurcanu”, luni, 18 decembrie, de la ora 19.00, la Filarmonica Banatul.
“Anul acesta suntem chemați să punem mână de la mână, suflet de la suflet și inimă lângă inimă în sprijinul Secției de Oncologie Infantilă prin participarea și susținerea evenimentului cultural și concertului ”Doamne, fii cu mine bun”, îndeamnă Rotary Club Cosmopolitan. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii Banatul începând cu data de 29.11.2017.

În cadrul evenimentului îşi vor da concursul Petrică Moise, Aura Twarowska – Viena, Narcisa Brumar, Dan Patacă, Diana Zaharie, Alin Stanis, Marius Zaharia, Gelu Dobrea, Cosmin Horvath Gavrilă, Radu Mihai Ghebaure. Totul va fi sub bagheta și coordonarea muzicală a Mihaelei Silvia Roșca și a talentelor muzicale din Corala Contrast și a Orchestrei Filarmonicii Banatul.

În cadrul concertului se vor regăsi piese de Crăciun, pupulare, clasice și interpretări unice, în primă audiție ce cor purta semnătura inconfundabilă a bucuriei și bunătății umane. De semenea în completarea donațiilor prin biletele achiziționate, va exista și o licitație tacită cu scop caritabil, cât și o urnă publică de donații la locul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ