Comuna de lângă Timișoara care se dezvoltă ,,în ritm european”

518

Condusă cu mână de fier de către primarul Victor Malac, Dumbrăviţa, una dintre cele mai bogate comune timişene, face an de an, încă un pas spre progres.

Prin Programul PNDL 2, Primăria Dumbrăvița va primi de la Guvern 22 milioane de lei, pentru investiţii. Una dintre acestea prevede construirea unei statii de tratare a apei potabile.

“Este doar unul din cele sapte proiecte depuse pe programul PNDL 2, Primaria Dumbrăviţa a primit alocare bugetară de 22.032.009 lei pentru proiectul <Staţie de tratare, aducţiuni şi magistrale de apă pentru localitatea Dumbrăviţa>. Și celelalte proiecte care s-au depus spre finanţare pe programul PNDL 2 sunt importante, dar finalizarea acestui proiect va rezolva problema apei potabile pe raza localităţii Dumbrăvita.”, a declarat primarul Victor Malac.

Pe măsura 7.2, prin Agenţia pentru Finanţarea Învestiţiilor Rurale (AFIR), a fost selectat pentru acordare finanţare, în valoare de 988.812. euro, proiectul “Construire gradinită p+ 1e, amenajare incintă şi împrejmuire în Comuna Dumbrăviţa”. Prin acest proiect se va construi o clădire în care vor învăţa 100 de copii preşcolari.

LĂSAȚI UN MESAJ