24.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Compensarea pierderilor la cultura de tomate

Având în vedere informațiile vehiculate în mediul online, referitoare la obligativitatea producătorilor agricoli de a fi înscriși în platforma „Sistem informatic integrat de management și monitorizare”, în vederea asigurării trasabilităţii producției de tomate (SIMM) la momentul depunerii cererii de acordare a sprijinului, MADR face următoarele precizări:

Toate dosarele depuse și care urmează să fie depuse, până la data de 10 mai 2024, pentru acordarea ajutorului de stat pentru compensarea parțială a pierderilor la cultura de tomate în spații protejate, în contextul crizei provocate de agresiunea Rusiei împotriva Ucraina sunt eligibile fără a fi înscrise în platforma Sistem informatic integrat de management şi monitorizare (SIMM).

În acest sens, luni, 1 aprilie 2024, de la nivelul aparatului central al MADR a fost emisă o circulară în atenția tuturor coordonatorilor de direcții agricole din țară, spre corecta informare a potențialilor beneficiari.

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Controale ale Gărzii Forestiere în Timiș. Ce au găsit autoritățile?

Inspectorii Gărzii Forestiere au luat la puricat mai multe drumuri publice, forestiere, dar și depozite de lemn ale unor firme din județ. Controale au...

Citește și :