Compania Enel acționează împotriva cetățenilor din județul Timiș

6157

Președintele Consiliului Județean Timiș se confruntă de două zile cu problemele deosebite ivite în județ. Zăpada abundentă i-a pus la încercare pe toți. Dar mai cu seamă pe cei ce se lovesc de nepăsare pe lângă lipsuri concrete. Una din cele mai grave lipsuri este a energiei electrice. Fără curent nu prea funcționează nimic. Iar compania ce se ocupă de curent ori nu se pricep ori dau dovadă de rea credință. Poate ambele. Au trebuit să vină specialiști de la București pentru a ajuta. Ai nostri, ce se burzuluiesc la cetățeni când întârzie o zi cu plata, acum la remedierea defecțiunilor sunt loviți de neputință în lipsa colegilor din capitală. Că lucrurile merg așa, stau dovadă și observațiile lui Călin Dobra despre cei de la Enel.

Iată ce a postat inclusiv pe pagina dânsului de socializare:

„Lipsa de organizare și precara capacitate de mobilizare în situații de urgență a multinaționalei Enel sunt două dintre problemele care s-au simțit din plin zilele astea deși de nenumărate ori au garantat că pe viitor va fi altfel.
Suntem în situația în care avem zeci de mii de cetățeni, școli și spitale fără curent electric, iar compania nu dă semne că înțelege responsabilitatea pe care o are față de societate.
După ce ieri a refuzat ajutorul instituțiilor statului, Jandarmerie, Ministerul Energiei, ISU, nici măcar astăzi, când este evident pentru toată lumea că sunt depășiți de situație și de realitate, cei de la Enel nu conștientizează situația dramatică pe care o provoacă în Timiș prin lipsa de seriozitate și implicare față de cetățeni. Între timp, școlile sunt închise pentru că nu au curent, două spitale funcționează pe generator, iar mii de oameni nu au căldură în casă.
Trag un semnal de alarmă către Enel să se trezească și să dea dovadă că își respectă abonații”.

LĂSAȚI UN MESAJ