Comisar de Poliție, rupt de beat, cu mașina pe contrasens / VIDEO

1778

Comisarul (r) de poliție Călin Nagy se plimba cu bolidul, pe contrasens, pe strada Bucovinei din municipiul Baia Mare. Acest lucru a făcut să blocheze circulația. Un cititor al Detectivului de Presă ȘOC! a sunat și a filmat întreaga tevatură în care a fost implicată o mică armată de polițiști de la ordine publică, jandarmi și polițiști de la rutieră.

Bărbatul despre care doar se bănuia inițial că e băut, a coborât din mașină și s-a luat la harță cu primul șofer care circula regulamentar pe sensul unic al străzii, căruia i-a lovit mașina cu palmele.

Bărbatul care a coborât din mașină, abia leagă cuvintele și inițial a vrut să plece cu mașina sa de teren în momentul în care un polițist i-a spus să coboare. A dat puțin în față și apoi în spate, dar fiind practic înconjurat de mașini ale poliției, a renunțat repede și s-a supus cu greu controlului, potrivit vasiledale.ro

A vrut să-i înduplece pe polițiști cu “sunt comisarul Nagy de la poliție”. A fost testat cu etilotestul și comisarul rupt de beat s-a legat de un jandarm pe care l-a întrebat dacă nu îi e rușine că încerca să îl țină sub control, fiind deranjat că se fimează și probabil că nu poate încerca să mușamalizeze cazul.
Continuare și video AICI

LĂSAȚI UN MESAJ