Comedie americană cu vedete de București. Când poți vedea piesa Fidelitate la Timișoara

213

Prima reprezentație la Timișoara a spectacolului ”Fidelitate” aduce luni, 12 decembrie, de la ora 19, pe scena Operei, trei actori în mare vogă: Adelaida Zamfira (actriță de teatru, film, protagonistă a unor telenovele românești ca Inimă de țigan sau Regina),  Gheorghe Ifrim (actor devenit faimos odată cu rolul primarului din Las Fierbinți) și Florin Busuioc (actor și vedetă TV). Comedia lui Chazz Palminteri este montată pentru prima dată în România de Dragoș Câmpan. Scenografia este creată de Maria Dore.

”Un asasin plătit, victima sa și un soț care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană este angajat să o ucidă pe Maggie. Ea, o nevastă depresivă, împiedicată să se sinucidă doar ca să fie asasinată. Jack, soțul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soțul încornorat? Oare Tony și Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Și până la urmă, cine o sa moară?…O poveste americană… dar și o analiză plină de vigoare și umor a vieții de cuplu”, rezumă regizorul.

fidelitate-afisPrima montare în România a piesei se bucură de un fulminant succes de public. Pe scenele americane ea a a avut parte de numeroase montări și de o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky , avându-l în distribuție chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) și Ryan O’Neal (Jack Connor). Chazz Palminteri a fost propulsat  în atenția publicului larg și a criticii,  în calitate de scenarist și dramaturg, de filmul ”Poveste din Bronx” .

Biletele pentru unica reprezentație a spectacolului ”Fidelitate” în acest an la Timișoara s-au pus în vânzare la Agenția Operei.

LĂSAȚI UN MESAJ