23.7 C
Timișoara
duminică 26 mai 2024

Colterm reia încălzirea

Având în vedere temperaturile exterioare scăzute, diurne și nocturne, prognozate pentru zilele următoare, începând de miercuri dimineața, 17 aprilie 2024, Colterm Timișoara va relua furnizare încălzirii în oraș. Se urmărește în permanență evoluția temperaturilor exterioare și, în funcție de prognoza meteo, se va crește progresiv și se vor ajusta parametri de furnizare, urmând să înceteze furnizarea când vremea se va reîncălzi.

În situația în care există abonați care nu mai doresc să consume energie termică pentru încălzire, aceștia au posibilitatea închiderii robineților de pe branșamentele din imobile. De asemenea, în cazul în care există consumatori care au demarat deja lucrări la instalațiile interioare, pentru evitarea unor situații nedorite (inundații etc.) aceștia trebuie obligatoriu să-și închidă căldura din căminele de branșament ale imobilelor.
„Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că facem toate eforturile necesare pentru confortul abonaților noștri.” spun specialiștii Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

1 iunie – Ziua Internațională a Copilului în Muzeu

Muzeul Satului Bănățean Timișoara sărbătorește copilăria printr-o serie de evenimente cultural-educative care au în prim plan copiii. Astfel, vineri, 31 mai 2024 între orele 14...

Lucrări și spălări la rețele Aquatim

Luni, 27 mai, între orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Andrei Mocioni cu Bulevardul Revoluției din 1989. Pe...

Citește și :