Codul galben de ploi anulează ridicările cu balonul cu aer cald, de mâine. Ce surprize îi aşteaptă pe timişoreni la mitingul aerian de la Cioca

3085

Veşti proaste pentru timişorenii care şi-au rezervat un loc cu scopul de a fi ridicaţi cu balonul cu aer cald, mâine. Datorită codului galben de ploi emis de ANM conform căruia vor cădea ploi şi grindină, aversele putând depăşi 30-40 l/mp, balonul cu aer cald nu va mai fi ridicat.

Totuşi, timişorenii sunt aşteptaţi la Aerodromul Cioca în data de 14 mai, de la ora 10.00, asta pentru că mitingul aviatic Aeroshow BlueEagles nu a fost anulat. Acesta este organizat cu ocazia împlinirii a 80 de ani de activitate a aerodromului din capitala Banatului.

În cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea admira peste 50 de aeronave participante. Printre acestea se numără elicoptere militare, girocoptere, avioane ultraușoare, avioane utilitare, motoparapante, mododeltaplane sau planoare. În timpul mitigului aviatic nu vor lipsi evoluțiile în aer ale aeronavelor, în formație și solo, zboruri de prezentare, lansări de parașutiști și vânătoare de baloane.

 

LĂSAȚI UN MESAJ