Cod roșu în Banat! Trenuri blocate în câmp

174

UPDATE: Vineri, la prânz, în județul Caraș-Severin, mai sunt 9 localități care nu sunt alimentate cu energie electrică. Este vorba despre: Zorlențu Mare, Băile Herculane-parțial, Măureni, Bocșa-parțial, Ciclova Română, Marga, Giurgiova, Goleț și Petroșnița.

UPDATE: Potrivit pompierilor, între Slatina Timiș si Armeniș s-au înregistrat avarii din cauza pomilor prăbușiți de vânt pe calea ferată. Au fost rupte mai multe fire de contact.  Din ultimele informații, până în în acest moment, este afectat traficul a 5 trenuri cu aproximativ 700-800 de călători. Se estimează că avariile vor fi remediate până în jurul orei 11:00. Începând cu ora 10:00, se vor începe manevre de tractare a trenurilor cu locomotive Diesel pentru repunerea trenurilor în circulație. Localități afectate de întreruperi de energie electrică la această oră sunt în Caraș-Severin: Marga, Giurgiova, Bocșa, Băile Herculane ( str. Trandafirilor), Ciclova Română, Zorlentu Mare, Măureni.

Codul roșu și portocaliu de vijelii au făcut ravagii în vestul țării. Mai multe trenuri sunt blocate în câmp, în vestul țării, din cauza copacilor căzuți pe șine. CFR Infrastructură nu a comentat pana acum situația.

Potrivit pompierilor, în Timiș mai sunt și acum 252 de clienți nealimentați cu energie electrică. În urma furtunii de ieri, au fost afectate 9 localități: Timișoara, Recaș, Cărpiniș, Lugoj, Săcălaz, Periam, Biled, Birda, Iohanisfeld.

 

LĂSAȚI UN MESAJ