CNAIR promite drumuri deszăpezite până la finalul iernii. Cum stăm cu contractele în vestul ţării

146

Vremea geroasă de afară cu precipitațiile anunțate de meteorologi i-au dus în ședință de urgență pe directorii DRDP-urilor din țară. Cătălin Homor, șeful CNAIR, i-a chemat pe cei din teritoriu la discuții pentru a se asigura că fiecare zonă din țară dispune de stocul de material antiderapant, utilaje și personal suficient pentru deszăpezire.

În vestul țării există contracte pentru curățarea tuturor drumurilor naționale și a loturilor de autostradă. Așadar, autoritățile promit drumuri curate până la finalul iernii.

„Am solicitat colegiilor de la toate regionalele şi secţiile din ţară să asigure permanenţa, să fie vigilenţi şi să acţioneze cu promptitudine pe toată reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi. În perioada următoare, ţinând cont şi de traficul intens determinat de Sărbătorile de iarnă, le-am cerut tuturor să se asigure că au stocurile complete şi utilajele pregătite pentru intervenţii în timp util şi eficient, ţinând cont de condiţiile meteo specifice.
În acelaşi timp le solicităm şi conducătoriilor auto să se informeze din timp despre starea drumurilor şi prognoza meteo şi să nu îşi asume riscuri inutile pornind la drum pe o vreme nefavorabil. În funcţie de prognozele meteo, compania va informa în timp util asupra situaţiei reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi”, a declarat directorul general al CNAIR SA, Cătălin Homor.

LĂSAȚI UN MESAJ