19.5 C
Timișoara
miercuri 19 iunie 2024

Clubului de Rugby Timișoara SARACENS încă un trofeu! De data aceasta din partea… mediului de afaceri din Timiș

În câteva zile va avea loc binecunoscutul bal al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Timiș în care se vor decerna deja tradiționalele trofee ce încununează performanța în cele mai importante activități ale mediului economic din județ. Nu există domeniu de afirmare în care să nu fie cineva meritoriu pentru a ridica Trofeul de Excelență al branșei sale.

Anul acesta Trofeul de Excelenta pentru Sport va reveni sportului cu balonul oval. De câțiva ani ei ne-au obișnuit cu o mulțime de cupe câștigate aproape la rând.
Timisoara este și orașul în care rugby-ul a renăscut ca fenomen sportiv și social deopotrivă. Trofeul de Excelență pentru Sport se acordă Clubului de Rugby TIMIȘOARA SARACENS, câștigător al Trofeului Național Superliga CEC BANK 2016/2017, pentru palmaresul impresionant, pentru titlurile și trofeele câștigate în competiţiile interne şi internaţionale.

Sportivii noștrii de la Saracens dacă pot ridica spectatorii în picioare la meciuri vor putea de data asta să ridice și acest trofeu mai aparte oferit de oamenii de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :