Clienți țepuiți de mii de euro cu vacanțe fictive în Egipt. S-a întâmplat într-un mare oraș din vestul țării

1738

Mai multe familii din Bihor au rămas fără vacanţă şi fără bani după ce au fost înşelate de o firmă de turism fantomă care funcţiona în plin centrul Oradei, în incinta unei florării. În urma reclamaţiilor, poliţiştii au declanşat o anchetă.

Mai mulţi localnici din Bihor se plâng că au achitat integral în luna iunie 2019 contravaloarea unor sejururi în staţiunea Hurghada, Egipt, la punctul de lucru din Oradea al Agenţiei de turism Ideea Travel, înfiinţată în decembrie 2018 de bihoreanca Coroi Florica şi înregistrată în localitatea Girişu de Criş, din judeţul Bihor.

Agenţia şi-a deschis un punct de lucru într-un spaţiu din centrul istoric al Oradei, în care funcţionează şi o florărie deţinută tot de Florica Coroi şi administrată de soţul ei, Lucian Coroi. Clienţii agenţiei urmau să decoleze săptămâna trecută de pe Aeroportul din Cluj Napoca însă în momentul în care oamenii au solicitat biletele de avion, li s-a comunicat că acestea nu există.

Două dintre familii au şi reclamat deja înşelăciunea la Poliţie, cazul fiind cercetat în prezent de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bihor. Proprietara agenţiei, Coroi Florica, cea care a fost reclamată pentru înşelăciune, a mai ofertat vacanţe exotice şi pe Facebook, pe pagina Blu Travel: „Ne-a furat 3.500 euro, hoaţa!”, a scris la recenzii, în luna ianuarie a acestui an, un utilizator.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ