Ciuhandu îi „taie din avânt” lui Robu în privința proiectelor europene ale Timișoarei!

5669

Fostul primar al Timișoarei susține că absolut toate proiectele europene, dezvoltate și puse în aplicare, între timp, de actualul primar, Nicolae Robu, au fost perfectate în partea de final a ultimului său mandat.

Gheorghe Ciuhandu mai spune că Robu lucrează și acum cu banii europeni obținuti de administrația sa. Este vorba, între altele, de lucrările la Centrul Istoric, de pasajul Michelangelo, de reabilitarea malurilor Begăi și lista este destul de lungă.

„La finalul mandatului meu, în iunie 2012, am predat 44 de proiecte pe fonduri europene, în valoare de 170 de milioane de euro. Practic, toate aceste proiecte depuse și contractate de echipa condusă de mine erau, la acea vreme, în faza finală, urmând să fie puse în aplicare. Astfel că dl Robu a avut pe tavă, cum se spune, sume de ordinul zecilor de milioane de euro, pentru a finaliza proiectele europene. Din câte știu eu, alte proiecte noi, pe fonduri europene, demarate și câștigate de echipa dlui Robu, nu prea există sau nu sunt realmente în faza de punere în practică” a precizat Gheorghe Ciuhandu. Care, într-o intervenție la emisiunea Vocile Banatului de la postul Digi 24 Timișoara, a ținut să facă aceste precizări considerate de domnia sa de bun-simț și în spiritul adevărului.

6 COMENTARII

  1. Mai în spiritul adevărului şi de bun simț era să spună domnia sa, oblăduitorul țigăniei, că aceste proiecte (cel puțin pasajul Michelangelo şi Piața Libertății) erau în faza că trebuiau demarate urgent, altfel se pierdea finanțarea. Domnia sa a tras de timp şi nu le-a demarat tocmai pentru a-şi asigura liniştea finalului de mandat.

    • Hai și nu mai spune, penelist mic și jucăuș ce ești!… Că bine le știi mata pe toate, dar habar nai de nimic. De asta o să și pierdeți primăria, că mestecați la fel ca pesedeu, tot ce găsiți pe marginea drumului…
      Și lu ăla micu, care rimează cu beton, poți să-l întrebi pe Decebal de ce n-a făcut podu de la Drobeta? Că UE n-a dat bani grămadă din 89…

LĂSAȚI UN MESAJ