Cititorii ne sesizează: s-au săturat de întreruperile de curent!

164

Timişorenii s-au săturat de nenumăratele întreruperi de electricitate de care au parte de la Enel. Zilnic, străzi întregi din Timişoara rămân fără energie. Mai marii companiei nu se gândesc o secundă la mamele cu copii mici, la pensionarii sau la tinerii care muncesc de acasă şi care au nevoie de electricitate.

O cititoare ne-a scris despre situaţia de pe strada ei, după ce a rămas de două ori fără curent.

„Muncesc de acasă, pe laptop. Este a doua oară într-o săptămână când Enel taie curentul. Se munceşte pe stradă, se schimbă utilităţile şi înţeleg că trebuie oprită elecricitatea, dar aşa nu se mai poate. Să nu mai socotim dezastrul de pe stradă, lipsa de trotuare (care au fost sparte şi nereparate, unele din vară) şi mizeria. Săptămâna trecută, fără să anunţe, cum s-au obişnuit, cei de la Enel au tăiat curentul pe strada Constantin cel Mare. După ce am sunat au spus că electricitatea va reveni la ora 13:00. Am aşteptat toată ziua, s-a făcut ora 15:00 şi nimic. Am sunat din nou, mi-au spus că e a fost o greşeală şi că de fapt întreruperea era programată de fapt până la ora 17:00. La ora 18:30, când deja se întuneca, în casă era frig (încălzirea fiind pe centrală şi chiar şi aragazul este electric), am sunat pentru treia oară. Mi s-a spus că în maximum o oră revine curentul şi minunea s-a întâmplat la ora 19:10. Adică o zi întreagă nu am putut munci, iar acum situaţia se repetă. Chiar nu se poate ca unele lucrări care afectează populaţia să fie făcute altfel, fără a disturba vieţile a sute de timişoreni?”, este mailul pe care o cititoare l-a trimis pe adresa redacţiei.

Iar situaţia nu este singulară. De acelaşi tratament au parte timişorenii zilnic. Şi mai grav este că şi iluminatul stradal este întrerupt uneori timp de mai multe zile şi seara este o adevărtă aventură să îţi părăseşti locuinţa pe benză.

Până şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, s-a plâns de prestaţia Enel şi a declarat că după expirarea contractului pe care municipalitatea îl are încheiat cu societatea de electricitate va căuta alt furnizor de energie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.