Circulaţia pe două sensuri, reluată pe Clisura Dunării

92

Veste bună pentru şoferii timişeni şi cărăşeni! Circulaţia se desfăşoară normal, pe două sensuri, pe drumul de pe Clisura Dunării. DRDP Timişoara a anunţat redeschiderea şoselei.

„Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă participanţii la trafic că, începând de marţi, 16 februarie 2016, pe sectorul DN 57 km 65+600, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale de trafic, pe ambele sensuri, fără nicio restricţie”, transmit reprezentanţii DRDP Timişoara.

Redeschiderea drumului pe două sensuri survine după ce între localităţile Şviniţa (judeţul Mehedinţi) şi Berzasca (judeţul Caraş – Severin) circulaţia a fost închisă începând cu data de 16.01.2016 în urmă căderilor de pietre.

„În această perioadă, de pe partea carosabilă a fost dislocată o cantitate de 15.300 mc de material pietros, operaţiune care a făcut posibilă deschiderea în totalitate a circulaţiei rutiere. În continuare, în zonă se desfăşoară lucrări de înlăturare a materialului pietros de la baza taluzului şi de eliminare a formaţiunilor stâncoase care prezintă pericol de desprindere de pe versantul din vecinătatea drumului naţional”, mai transmite DRDP Timişoara.

foto: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ