Cine mai vine de Revelion la Timişoara, împreună cu Ştefan Bănică Junior? Ce ne aşteaptă în noaptea dintre ani?

4637

Ştefan Bănică Junior e marea vedetă a spectacolului în aer liber care va avea loc de Revelion la Timişoara. Cine îl va mai însoţi însă pe îndrăgitul interpret?

Distracția începe la ora 20:00, cu Geo Da Silva & Sean Norvis, continuă, de la 21:00, cu ALPHA Team şi Cobzality și se încheie cu Ștefan Bănică Junior. Concertele vor fi urmate de un show de artificii. Toate manifestările organizate de Primăria Timişoara, în această lună, costă 700 de mii de lei, bani din bugetul local.

La Reșița, Revelionul în aer liber va fi organizat în centrul civic. De la ora 22:00, pe scenă vor evolua trupele Red Flame, Phaser şi Cristi Iakab & The Road Band. La miezul nopţii, va avea loc tradiţionalul foc de artificii.

Taxi şi Carla’s Dreams vor cânta la Revelionul în aer liber organizat la Deva. Petrecerea începe la ora 20:00, când, pe scena din Piaţa Unirii, vor urca cei patru timişoreni din trupa Voxis. Băieţii de la Carla’s Dreams îşi vor întâlni fanii la ora 20:45. Urmează trupele Topaz şi Quas, apoi Adrian Sărmăşan. Trupa Taxi înceheie seria concertelor la Revelionul în aer liber. Pentru desemnarea artiştilor invitaţi în acest an la Revelion, Primăria Deva a iniţiat, în urmă cu câteva luni, un sondaj pe site-ul instituţiei.

Focul de artificii va fi principala atracţie a revelionului în aer liber de la Arad. Va fi unul dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani – susţine Primăria, care anunţă că nu a invitat vedete de primă mână să concerteze. Pe 31 decembrie, de la ora 22:00 şi 30 de minute, pe scena din faţa Palatului Administrativ vor cânta Nova Band, Hidro Grup 8 , Q Band şi Claudia Iuga. Revelionul a costat municipalitatea 80.000 lei, cea mai mare sumă mergând către focul de artificii. Acesta va fi lansat din parcul din spatele Primăriei, sub supravegherea pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ