Cine este Teodora Buciu, câştigătoarea ediţiei din 2016 a concursului Vocea României?

17741

Marele câştigător al sezonului 6 Vocea României este Teodora Buciu. Tudor Chirilă și-a adjudecat al treilea trofeu la rând.

Lupta finală s-a dat între Alex Mușat (echipa Smiley) și Teodora Buciu (echipa Tudor Chirilă).

teodora-buciu-3

Finala „Vocea României” de vineri, 16 decembrie, a adunat emoția, talentul și experiența întregului sezon șase. Cei patru magnifici, care s-au luptat pentru premiul de 100.000 de euro și pentru titlul de cea mai bună voce a țării, sunt: Ioana Ignat din echipa lui Marius Moga, Robert Botezan și Teodora Buciu de la Tudor Chirilă și Alex Mușat, concurentul lui Smiley.

vocea-romaniei-finala

Loredana Groza este singurul antrenor care nu a avut niciun elev în marea finală, așa că pentru ea, emoțiile nu au fost atât de mari.

Teodora este elevă la Liceul ”Nicolae Tonitza” din Bucureşti, secţia Filologie. A studiat pianul de la varsta de 4 ani, dar şi chitara, ia ore de actorie. Vrea să studieze la şcoala de musical din Londra.

teodora-buciu-2

La audiţiile pe nevăzute, Teodora Buciu l-a avut printre susţinători pe cântăreţul Mihai Mărgineanu. Tânăra, care a mărturisit că îşi doreşte să câştige marele premiu de la Vocea României pentru a-şi putea plăti cursurile la o şcoală din Londra, a ales piesa „Purple Rain“, a lui Prince. Fata de 17 ani a fost de-a dreptul uimită să vadă că toţi cei patru artişti şi-au întors scaunele, însă l-a ales pe Tudor Chirilă, pentru că este actor şi pentru că a simţit o conexiune cu el.

La rândul lui, acesta i-a spus că are o voce extraordinară. „Mi-a plăcut foarte mult, mi se pare o voce promiţătoare şi o fată care poate face o figură excelentă“, a mai adăugat Chirilă.

LĂSAȚI UN MESAJ