Cine a mai pomenit un lup fricos? La Merlin totul este posibil, de data asta chiar și în limba sârbă

28

O nouă premieră artistică mult așteptată la Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”  în această zonă de multiculturalitate a Banatului: un spectacol pentru copii în limba sârbă.

Vă invităm, așadar, vineri, 4 noiembrie 2022, de la ora 11: 00, la sediul Teatrului pentru Copii și Tineret „Merlin”, la premiera spectacolului în limba sârbă, LUPUL CEL FRICOS după un text de Boris Atanaskovic.

O călătorie comică și misterioasă, un drum inițiatic, o poveste sensibilă, eclectică, plină de magie și candoare. Un lup ipohondru, angoasat, spirite ale pădurii, mereu puse pe șotii, creează o aventură, un joc într-o lume de copii, un drum interior într-un univers mirific si emoționant, o narațiune balcanică, universal valabilă.

„Foaie verde, vânt de sud

Cântă cucu să mă duc

Foaie verde, vânt de est

Urlă lupu-n codru des”.

Copiii pot să se bucure de un spectacol viu, actual, cu un mesaj pozitiv, susținut de  muzica rock compusă de Ioan Tudoran.

Dacă regia, conceptul și coregrafia spectacolului e semnată de Mădălina Ghițescu-Petre, scenografia a fost gândită de Attila Bajko iar picturile realizate inspirat de  Marina Nicolici. Costumele și decorul au fost realizate de Nicoleta Buciuta, sculpturile de Fojtik Karoly iar creatorul păpușilor este Tamas Tunde

Din distribuție fac parte MARKO ADZIC – Lupul, OLIVERA IOVANOVICI – Spirit al pădurii, Narator și PETER ADZIC (student UVT, clasa prof. Mirela Puia și Silviu-Petru Văcărescu) – Narator, Cioban, Spirit al pădurii și …toate celelalte.

Premiera se adresează copiilor începând cu vârsta de 3 ani, spectacolul durând 45 de minute. Teatrul „Merlin” își așteaptă cu drag

spectatorii, ca de fiecare data, susținut de Consiliul Județean Timiș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ