17.9 C
Timișoara
duminică 16 iunie 2024

Cetățenii nedreptățiți de instituții pot să se adreseze instituției Avocatul Poporului. Când și unde au loc audiențele în teritoriu?

Cetățenii care au avut parte de nedreptăți sau încălcări ale drepturilor din partea diverselor instituții, pot sesiza începând cu luna iunie, situația proprie. Biroul Teritorial al Avocatului Poporului își reia activitatea pe teren, începând de luni, 3 iunie.

Instituția își va relua audiențele în teritoriu. Primii care vor putea să-și spună ofurile sunt arădenii.  „În Arad, în data de 3 iunie, între orele 10.00-14.00 la sediul Direcției de Venituri a Municipiului Arad, din strada Mucius Scaevola, iar în Reșița, audiențele se vor susține în data de 10 iunie, între orele 10.00-14.00 la sediul Poliției Locale municipiul lui Reșița, din Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, numărul 39”, spune Roxana Marcu, coordonator al Biroului Teritorial al Avocatului Poporului, pentru Radio Timișoara.

Rolul Avocatului Poporului este acela de a examina petițiile în care sunt sesizate încălcări ale drepturilor și libertăților persoanelor fizice de către autorități ale administrației publice locale ori centrale.

Sursă: https://www.radiotimisoara.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

FOTO – VIDEO | Mircea Geoană la Timișoara: „Nu mă interesează să candidez pentru PSD la președinție. Va fi anul independenților”

La Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara s-a desfășurat sâmbătă după amiază dezbaterea „Antreprenoriatul românesc: cum stimulăm competitivitatea...

„Stă în puterea noastră să descurajăm ura”, campania socială împotriva discriminării, căreia i s-a alăturat un cunoscut și îndrăgit sociolog

Inspectoratul General al Poliției Române a desfășură o campanie de prevenire, dar și de conștientizare cu privire la mesajele rasiste la adresa minorităților, dar...

Citește și :