Ceremonia de Absolvire UVT 2023

115

Un desfășurător spectaculos și un party specific verii, într-un eveniment unic al absolvenților UVT, deschis pentru întreaga comunitate timișorean

Universitatea de Vest Timișoara are bucuria de a invita publicul să participape la Ceremonia de Absolvire dedicată Promoției 2023 UVT, organizată duminică, 16 iulie, începând de la ora 11, în Piața Libertății din Timișoara, într-un eveniment unic al absolvenților UVT, deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.

Evenimentul este organizat de UVT cu susținerea partenerilor săi: ATOS, BCR, BOSCH, CONTINENTAL AUTOMOTIVE, EVIDEN, FLEX, FORVIA – HELLA, IULIUS TOWN, MEDICI’S, NOKIA, SENNEVILLE, UNICREDIT BANK, VITAS, ZF.

La ceremonia din Piața Libertății vor participa studenții Promoției UVT 2023, conducerea UVT, reprezentată de rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea și de prorectorii instituției, decanii și prodecanii facultăților, alături de care se vor afla liderii organizațiilor studențești, managerii departamentali din universitate, cât și invitați speciali și parteneri instituționali ai UVT.

În intervalul orar 11 – 13, programul evenimentului va cuprinde un moment de Flash Mob, organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport, deschiderea oficială a Ceremoniei de absolvire și mesajul Rectorului UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, premierea șefilor de promoție și momentul emoționant al aruncării tocilor, dar și un concert oferit de studenții Facultății de Muzică și Teatru.
Cum orice ceremonie de absolvire trebuie să aibă un final frumos, vă invităm să petreceți împreună cu absolvenții, colegii și cu toți cei dragi lor la Graduation Party by UVT, unde, începând de la ora 20, în Piața Libertății, vor urca pe scenă DJ Mandu și RAREȘ. Ceremonia de absolvire se va încheia în jurul orei 23, cu un foc de artificii.

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, adresează invitația publică la acest spectacol al absolvenților: „În 2023 continuăm tradiția sărbătoririi absolvenților în mijlocul comunității, în Piața Libertății din Timișoara, printr-un eveniment cu totul original, pe care absolvenții și familiile lor nu-l vor uita. Vă așteptăm la ceremonie și la party-ul de vară din seara acestei zile unice, pentru ca să celebrăm absolvirea studiilor universitare și să vibrăm împreună cu absolvenții noii promoții UVT.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.