Centrul Regional de Afaceri din Timișoara a deschis porțile Salonului de Industrie Ușoară-VIDEO

477

Timișorenii sunt așteptați la Salonul de Industrie Ușoară din Timișoara, târg organizat la CRAFT, pe bd. Eroilor de la Tisa nr. 22. Publicul va avea parte de noile tendințe în modă, de marochinărie, articole de încălțăminte, articole tradiționale, precum ia românească, bijuterii antialergice, anticariat, accesorii și produse tradiționale.

Timp de 5 zile, 50 de expozanți din întreaga țară vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole.

Hainele de blană, produse în România, de către un comerciant timișorean sunt făcute din vulpe, nurcă sau chinchilla rex, și sunt unele dintre cele mai căutate produse de către public. O haină din blană naturală poate să depășească suma de 5.000 de lei. Producătorul se ocupă cu acest gen de haine de mai bine de 20 de ani.

Antichitățile sunt o altă atracție a salonului de industrie ușoară. Obiectele vechi de peste 100 de ani sunt puse la vânzare, în așteptarea noului propietar. Costurile sunt accesibile pentru obiectele care nu depășeșc vechimea de 100 de ani. Bijuteriile din argint, pietre semiprețiose și chiar bijuteriile antialergice nu vor lipsi nici ele, în următoarele 4 zile. Expozanții sunt atenți cu clienții lor și au grjă să aleagă produsul care li se potrvește cel mai bine. În special când vine vorba de bijuterii pentru doamne și domnișoare. După alegerea accesoriului, femeile se îndreaptă către gențiile fabricate din piele sau înlocuitori.

Pentru a răspunde dorinței publicului, în spațiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, este organizat un Târg cu produse tradiționale. Aici produsele autentice românești, precum zacusca, gemurile, mierea și siropurile naturale, făcute în casă, se pot găsi la prețuri foarte accesibile. De asemenea publicul poate achiziționa apă de trandafir, lavandă, ceai de lavandă și multe alte produse. Cele mai multe dintre produsele comercianților precum dulceața, zacusca sau siropurile sun făcute din fructe și legume, crescute în producție proprie și fără conservanți.

”Noi sperăm ca totul să fie bine, deorece ne aflăm în perioada începerii școlii. Sperăm totuși să vină publicul pentru că sunt produse și colecții foarte frumoase. Dacă totul va fi bine, la anul vom repeta această experiență”, declară Aura Culea, organizatorul expo.

Salonul Industriei Ușoare își așteaptă vizitatorii de miercuri până duminică, după următorul program: miercuri-sâmbătă orele 10.00-20.00 și duminică orele 10.00-18.00.

Intrarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ