Cel mai mare târg universitar de joburi ajunge la Timișoara

163

Cel mai mare târg universitar de joburi din România, unde peste 50 de companii și-au anunțat deja prezența și promit participanților nenumărate oferte de practică, internship-uri și posibilități de angajare, ajunge la Timișoara!

Ediția din acest an a târgului ,,Zilele Carierei” va avea loc în perioada 25-26 octombrie, în cadrul Restaurantului Universitar Politehnica unde, pe lângă tradiționalele prezentări de firme, workshop-uri și sesiuni de training, Universitatea Politehnica Timișoara, prin Departamentul de Relații Internaționale, va prezenta oportunitățile oferite de colaborările desfășurate prin noul program Erasmus+ KA107 cu 4 mari universități din Republica Serbia (Universitatea din Novi Sad, Universitatea din Belgrad, Universitatea din Kragujevac și Universitatea din Nis), ca parte a evenimentului „Zilele cooperarii UPT – Republica Serbia”, desfășurat între 18 și 27 octombrie 2017.

,,Participarea la Zilele Carierei a invitaților din Republica Serbia este o noutate și o oportunitate prin care se dorim să atragem atât interesul studenților cât și al spațiului economic timișorean pentru viitoare colaborări. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au sprijinit dezvoltarea continuă a Zilelor Carierei, proiect de succes ajuns la a XI-a ediție. Totodată, doresc să precizez că Zilele Carierei nu ar însemna ceea ce înseamnă astăzi pentru comunitatea timișoreană fără sprijinul presei care a arătat disponibilitate și interes încă de la prima ediție.”, a menționat Florin Bodin, Directorul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al UPT.

LĂSAȚI UN MESAJ