Cel mai mare party va avea loc la Universitatea de Vest Timişoara. Program complet

267

Universitatea de Vest din Timișoara marchează începutul de an universitar într-un mod inedit, cu o mare petrecere dedicată atât studenților, cât și tuturor timișorenilor.

Univibes este singurul festival de acest gen din România, evenimentele având loc în spațiile interioare și exterioare ale Universității. Pe cele patru scene vor performa artiști de diferite genuri muzicale din lumea muzicii locale și internaționale. Anul acesta, la acest sfârşit de săptămână, accesul va fi liber pentru toată lumea.

„Le-am pregătit studenților un început de an universitar plăcut, pe care să-l marcheze împreună cu întreaga comunitate timișoreană. Este ediția a doua a evenimentului, planul nostru fiind să-l transformăm într-o tradiție. Festivalul vine la finalul ‹‹Săptămânii de inițiere››, un alt program dedicat studenților, gândit în așa fel încât să le insufle tinerilor valorile noastre și simțul de apartenență la o comunitate puternică”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Vedetele festivalului vor fi Mahmut Orhan, Mihail, Golan și ROA.

Programul evenimentului

Main-stage (Parcarea UVT în fața Bibliotecii Central Universitare):
19:30 The Different Class
20:30 ROA
21:45 Mihail
22:45 Golan
0:00 Mahmut Orhan

Electronic Music Stage (Parcarea Facultății de Educație Fizică și Sport):
18:00 Mi-tzu
19:30 Angel
21:00 MP aka Mihai Popescu
23:00 Miss I
1:00 Mihai Pol

Chill-Out Stage (Curte interioară UVT):
18:00 Genmaica Soundsystem

Scena alternative (La Căpițe):
20:00 Sweet Wednesday
21:00 Marion Krautner
22:15 Silviu Gherman și Mes Quins
23:30 Colin Klix

Evenimentul este pus în scenă de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara împreună cu Universitatea de Vest din Timișoara, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și a Consiliului Local Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara şi Biblioteca Centrală Universitară din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ