Cei mai vechi jucători pleacă de pe Știința

127

ASU Politehnica s-a despărțit de cei mai vechi jucători ai săi înaintea cantonamentului verii care va începe marți. Cristian Gălan și Ionuț Vucea au părăsit lotul violeților.

Miscări de trupe chiar în preziua startului stagiului centralizat de la Săcele. ASU Politehnica urcă marți la munte, pentru tradiționalul cantonament al verii menit să încarce bateriile jucătorilor înaintea sezonului. Pentru prima dată din lotul ”Băieților în ghete” nu vor face parte doi dintre veteranii echipei.

Fostul căpitan Cristian Gălan și Ionuț Vucea nu vor mai face parte din lotul divizionarei secunde. Cei doi jucători erau cei mai vechi de la ASU, singurii rămași practic de la startul acestui proiect. Gălan s-a alăturat caravanei violete în ianuarie 2013 pe când ASU era în Campionatul Județean. Șase luni mai târziu a fost adus pe Știința și Vucea.

Gălan și Vucea erau la final de contract cu Poli și nu intrau în vederile antrenorului Bogdan Andone pentru noua stagiune. Tehnicianul va alege astăzi lotul pe care se va baza în cantonamentul ce începe marți în Săcele. Violeții vor fi cantonați în localitatea brașoveană până pe 22 iulie, perioadă în care își verifica nivelul în trei amicale cu Precizia Săcele (12 iulie), AFC Hărman (15 iulie) și Olimpic Cetate Râșnov (22 iulie).

Deocamdată Poli s-a despărțit de șapte nume: Ștefan Blănaru, Artur Teut, Bogdan Nicolescu, Laurențiu Telescu, Gîrlea, Cristian Gălan și Ionuț Vucea. Au sosit Ionuț Plămadă, Radu Motreanu, Florin Lazea, Marius Staicu și Alin Ignea.

Startul ligii secunde va avea loc la începutul lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ