Ce nenorocire a pățit o studentă străină la Reșita!

412

O studentă venită tocmai din Republica Moldova, a fost violată la Reșița. Nenorocirea s-a petrecut în urmă cu o săptămână în apropierea Pieţei Trandafirul din Reşiţa.

Tânăra povestește că în timp ce se îndrepta spre căminul în care era cazată fost abordată de un bărbat și sub ameninţarea cuţitului a fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu acesta. Polițiștii de investigații criminale din Reșița au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunii de viol.

Potrivit Radio Reșița, cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, spune purtătorul de cuvânt al IPJ, Cecilia Dăneţ: „În fapt, la data de 24 martie a.c., în jurul orei 21.40, în timp ce se afla pe aleea Hunedoarei din Reșița, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Republica Moldova, sub amenințarea cu un cuțit, ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale cu un bărbat necunoscut. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin. În cursul zilei de azi, cel în cauză va fi prezentat magistraților Judecătoriei Reșița cu propunere de arestare preventivă”.

LĂSAȚI UN MESAJ