Ce mai descoperă poliţiştii din Timiș la frontieră!

381
Poliţiştii de frontieră din Timiş nu au de furcă numai cu migranţii care încearcă să intre în România, din Serbia, ci şi cu tot soiul de bunuri furate. Ultima descoperire a fost o remorcă ce era căutată de autorităţile din Spania.
„În Punctul de Trecere a Frontierei Stamora- Moravița, – I.T.P.F. Timişoara, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul sârb R.S., în vârstă de 44 de ani, la volanul unui autoturism marca Renault, având atașată o remorcă marca Schmitz. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca figurează în bazele de date ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile spaniole”, transmit poliţiştii.

Şoferul mijlocului de transport a declarat că remorca aparţine firmei la care este angajat şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta ar fi căutată de autorităţi. Drept urmare, remorca în valoare de aproximativ 46.000 de lei, a fost indisponibilizată în punctul de trecere a frontierei până la finalizarea cercetărilor, poliţiştii efectuând cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire furt.

LĂSAȚI UN MESAJ